Kërkesat për personel të kualifikuar në fushën e infermierisë janë gjithnjë e më shumë në rritje, dhe jo vetëm në Shqipëri por edhe në një vend të zhvilluar si Gjermania.

Me DEKRA Akademie tashmë keni mundësi të punoni në Gjermani jo vetëm ju që jeni Infermier por edhe ju që ushtroni profesionin si Mekanik, Elektriçist, Shofer Kamioni, IT, Specialist Kondicioneri ose Edukatorë.

Duke i dhënë vëmendje të veçantë zhvillimit të njohurive gjuhësore dhe praktikave profesionale nga një staf I kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë , DEKRA Akademie është vendi I duhur për të ndjekur rrugëtimin tuaj drejt Gjermanisë si Infermier I licensuar me të drejta të barabarta me kolegët tuaj gjerman.

Në DEKRA Akademie ju do të pajiseni me licensën URKUNDE dhe do të keni mundësinë të punoni në spitalet dhe klinikat më të mira gjermane me standarte të larta europiane.

REGJISTROHU TANI:
Aplikoni nëpërmjet plotësimit të formularit online në dekra-kosovo.com,
në rrjetet sociale,
në emailin zyrtar regjistrime.ks@dekra.com,
nëpërmjet numri të telefonit +383 48 552 552 
ose duke u paraqitur fizikisht në ambientet tona.

Related Posts

en_USEnglish