Nëse jeni MEKANIK, ELEKTRICIST, SHOFER KAMIONI, IT, EDUKATOR, ose SPECIALIST KONDICIONERI Willkommen në DEKRA Akademie.

Zgjedhja e duhur për punësim të shpejtë dhe të sigurt është DEKRA Akademie.

Regjistrohu tani:

regjistrime.ks@dekra.com

Tel: +383 45 552 552

sqAlbanian