Shërbimet e DEKRA Akademie

Trajnimi për gjuhë Gjermane

Kurse të gjuhës gjermane nga niveli A1 deri në nivelin B2.

img

Trajnim profesional

Kurse profesionale të gjuhës gjermane, dhe trajnim praktik të infermierisë.

Mbështetje administrative

Kontrata e punës, njohja e dokumentit, viza e punës.

Çfarë fitoni nga ky program?

  • Njohuri të nivelit A1 – B2 në gjuhën profesionale Gjermane.
  • Trajnim praktik profesional në Greqi ose Shqipëri.
  • Licencë e përjetshme Gjermane në infermieri.
  • Kontratë pune me një nga klinikat tona.
  • Karrierë të infermierisë në Gjermani.
Na kontaktoni

sqAlbanian