E ardhmja e zhvillimit profesional

DEKRA Akademie në Kosovë ofron shërbime falas si: mësimin e gjuhës Gjermane, trajnime profesionale, çertifikim, ndërmjetësim në punësim, transferim në Gjermani dhe ndihmë për bashkim familjar.
Aktualisht programi ka 7 qendra, nga 1 në të gjitha qytetet kryesore të Kosovës: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjakovë dhe Gjilan .
DEKRA Akademie është një nga kompanitë më të mëdha private të arsimit në Gjermani. Çdo vit më shumë se 100,000 persona besojnë në aftësinë tonë për ta kthyer cilësinë më të lartë në trajnim dhe arsim të mëtejshëm në një sukses konkret profesional.

DEKRA vlerësohet si “Platinum”, çmimi më i mirë i mundshëm, në vlerësimin e qëndrueshmërisë EcoVadis. Kjo e bën DEKRA një prej 1 përqindëshit më të lartë të kompanive të vlerësuara në kategorinë e saj.

Telc qëndron për Certifikatat e Gjuhës Evropiane. Telc ofron teste gjuhësore të bazuara në standardet ndërkombëtare: të drejta, transparente dhe të besueshme.

Partnerët tanë

Lokacionet e Dekra Akademie

Prishtinë

Mitrovicë

Ferizaj

Prizren

Pejë

Gjakovë

Gjilan

Kandidatët e Punësuar

Disa nga repartet mjekësore në të cilat po punojnë kandidatët tanë actual, në klinika dhe institucione të ndryshme të kujdesit në Gjermani.

Psikiatri 35%
Pediatri 22%
Kirurgji 15%
Neorologji 8%
Kujdesi për të moshuarit. 20%

Ekipi Jonë

Bëhu pjesë e DEKRA Akademie në Kosovë!

Elena Nikaj Doda

Departamenti i Regjistrimit dhe Data-Bazës

Vjosa Meqa

Departamenti i Transferimit dhe Njohjes

Blerta Kraja

Koordinimi i Trajnimit & Provimet e Telc

Saranda Hyseni

Trajnim i Gjuhës & Trajnim Profesional

Ardian Thaçi

Menaxheri i Marketingut

Blerina Bucani Lloshaj

Blerina Miftari

Udhëheqëse e Departamentit të Burimeve Njerëzore

Genc Berisha

sqAlbanian