Një prezantim nga kandidatët dhe trajnerët e DEKRA akademie në Gjilan, gjatë diskutimeve të tyre në grup me temën e ushqimit.

Qëllimi i këtij aktiviteti ishte zhvillimi i aftësive të komunikimit në praktikë bazuar në mësimet e dhëna në gjermanisht në nivelet A1 dhe A2.

DEKRA Akademie në Kosovë është e pranishme me qendrat e saj edhe në: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Klinë dhe Gjakovë.

sqAlbanian