DEKRA Akademie në Kosovë është e ftuar në Radio Televizionin e Kosovës.

DEKRA Akademi në Kosovë eshte e ftuar në Radio Televizionin e Kosovës mysafirë në programin e mëngjesit “Magazina e Mengjesit” me moderatoren e njohur të radios Nora Meqa.   

Në emision ishte Dimitra Rousvanidou, Menaxhere Globale e DEKRA Akademie, e cila shpalosi investimet e reja që janë bërë në Kosovë nga DEKRA Akademie. Gjithashtu, ajo tregoj për hapjen e regjistrimeve të shtatorit dhe benefitet që i kanë të gjithë kandidatët të do të fillojnë programin në DEKRA Akademie, si dhe kush ka të drejt të aplikoj.

Të gjithë të intersuarit tani mund të aplikojnë përmes webfaqes duke klikuar në linkun https://dekra-kosovo.com/regjistrohu/

N’duar t’sigurta!

#DEKRAakademiekosove

sqAlbanian