Je student i infermierisë që sapo ke mbaruar studimet, ke marrë licensën apo je në proces ?

Je i apasionuar pas profesionit tënd, dëshiron të rritesh dhe aftësohesh edhe më tej?

Je në kërkim të standarteve të tjera, synon karrierën dhe rritjen si profesionist?

Dëshiron të punosh në Gjermani si infermier i licensuar me të njëjtat të drejta si kolegët gjerman?

Atëhere eja në DEKRA Akademie!

Ne ju mundësojmë mësimin e gjuhës gjermane nga A1 deri në nivelin B2, praktikë profesionale, marrjen e licensës gjermane të infermierisë dhe  punësim të sigurt në Gjermani.

Pasi DEKRA Akademie ju përgatit për tregun e punës gjerman, ajo u mundëson ta zgjidhni ju qytetin dhe vendin e punës ku dëshiroheni të punësoheni, duke ju siguruar edhe kontratën.

Mos prit më gjatë, jepi vetes mundësinë për tu rritur në karrierë, për të siguruar të ardhmen tënde, për të qenë pjesë e strukturave më të mira spitalore në Gjermani me një pagë dinjitoze.

DEKRA Akademie është e vetmja Akademi që ka program të specializuar në trajnimin, kualifikimin dhe punësimin e infermierëve të licensuar në Gjermani!

DEKRA Akademie ju mundëson edhe mbështetje në procesin e bashkimit familjar, për ta pasur familjen me vete.

Me gjithë zhvillimet sot bota është më e vogël, dhe Gjermania është kaq afër. Ju mund të punoni fare mirë në Gjermani dhe ti vizitoni të afërmit tuaj kur të doni.

REGJISTRIMET JANË TË HAPURA!
Kontaktoni në : regjistrime.ks@dekra.com
Tel: +383 48 552 552

Related Posts

sqAlbanian