Mos hezitoni aspak! Dhurata më e mire që mund ti bëni vetes këtë vit është punësimi I ëndërruar në Gjermani.

Dhe jo vetëm kaq, Dhuroini vetes mundësinë për të shkuar shpejt dhe sigurt në Gjermani.

Mundësinë e vërtetë për të punuar në profesionin që dëshiron me kontratë dhe page dinjitoze.

Mundësinë për rritje profesionale, për të jetuar të ardhmen që dëshiron dhe meriton.

Ëndrrat janë për tu bërë realitet!
Dhe nëse pyesni veten se ku ndodh kjo gjë? Vetëm në DEKRA Akademie!

Sepse ne jemi të vetmit që ndjekim rrugën e sigurtë dhe të shpejtë për të realizuar ëndrrën tuaj drejt punësimit që gjithmonë keni dëshiruar në Gjermani.

Regjistrimet janë të hapura:

regjistrime.ks@dekra.com

Tel: +383 48 552 552

Related Posts

sqAlbanian